Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Łukasz xxxxxxxx Mariusz Grabalski Fatum :) Łukasz Rybarczyk Tomek ... Mag Gregor Mateusz W Damian Sawicki (7439 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Jezeli nie " wytrzyma " do grudnia to nie jest wart zeby sie z nim wiazac na stale

Nie martw sie i nie kontroluj - mozesz mu natomiast o sobie przypominac przesylajac mu fantazyjne sms-y, mms-y i twoje zdjecia ( nawet takie troche pikantne ) - zeby za toba tesknil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(andziorkaa2)
Wiking
skoro wyjechal tylko na zarobek, to nie zna jezyka- wiec nie poderwie norweskiej dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
norweżki są ładne
kami tego nie może wiedzieć bo jest kobietą więc ma inne gusta czasem zdarzają się wyjątki ale wyjątki potwierdzają regułe wg porzekadła .
może kami spotyka tylko te wyjątki .
kogo preferują to też trudno powiedzieć , jeżeli zna się norweski to nie są nacjonalistkami .
ale na żonę to trudny materiał ....nawet z opini norwegów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
andziorkaa2 napisał:
skoro wyjechal tylko na zarobek, to nie zna jezyka- wiec nie poderwie norweskiej dziewczyny
ale od grudnia mógł się nauczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
kami napisał:
dusia7
andy cie ładuje Norwezki ładne .... hmm to jakby sie spytac czy swinie lataja
choc piekna to kwestia gustu z tego co widze po kolezankach norwezkach to jak jakas ładniejsza to sie nie zainteresuje Polakiem bo nie ma ochoty byc kura domowa <tu sa inne realia to facet tu gotuje opikuje sie dzieckiem itp >
kobiety tu sa od zarabiania pieniążków (z obserwacji znajomych)

No nie wiem kami czy to tak do końca prawdą jest 5milionów tutaj a 40 prawie u nas,także nie można w ten sposób porównywać a na bezrybiu to i rak jest rybką
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(andziorkaa2)
Wiking
ale od grudnia mógł się nauczyć [/quote]

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho! nie nauczyl sie odpusc biednej dziewczynie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dusia7)
Wiking
Komu ja mam tu wierzyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
dusia7 napisał:
A może mi ktoś powiedzieć czy Norweszki są ładne? Bo aktualnie ja zostałam w Polsce a chłopak pracuje tam do grudnia i nie wiem czy sie martwić
ładne i... dość otwarte mam nadzieję, że rozumiesz co chodzi

ps. ale jeśli chłopak jest budowlańcem to nie masz o co się martwić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dusia7)
Wiking
On nie jest budowlańcem hehe. Otwarte mówisz są... a dzisiaj akurat czytałam że Polki takie nie są. Wieć przeciwieństwa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Sylwia J
(Jedynka)
Nowicjusz
Norweżki są wg mnie (i nie tylko) bardzo ładne i bardzo rozpustne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok